Om os

om_os

Friske og sunde råvarer af høj kvalitet

Nordic Noodle er stedet, hvor kunder selv kan sammensætte et måltid, der fusionerer asiatiske og nordiske traditioner.

Nordic Noodles logo er en gaffel og en spisepind, der krydser hinanden på en urskive. Her kan du nemlig få asiatisk inspireret wokmad af danske grøntsager som hvidkål og gulerødder, som bliver lynstegt, mens du venter.

Prisen for en wokret er stort set den samme, som hvis du køber en pizza – hvad enten du tager din mad med i en firkantet newyorkerstil-papboks eller spiser den ved en af de hyggelige siddepladser i vores biks, hvor du kan følge kokken tilberede din mad bag glasruden.

Vælg selv ingredienser 

En basisboks består af enten ris, udon, gule- eller ægnudler, eller fuldkornsris og lidt danske grøntsager samt en valgfri sauce. Dertil kan du for små beløb tilvælge kylling, oksekød eller rejer og en række mere eksotiske grøntsager, frugter og nødder, så det er nemt at kombinere din egen favorit.

Nordic Noodle åbnede i december 2011 på venstre hånd af Nørrebrogade 29, når du kommer fra Søerne, lige efter Blågårdsgade. Nordic Noodle åbnede endnu en butik i Frederiksberg på Godthåbsvej 26 i 2015. Succesen fortsætter og vi åbnet endnu en ny butik i Carlsberg Byen i februar 2017!

Se alle vores pakker og retter her.